Restaurant

RESTAURANT BOUCHE A OREILLE

Restaurant

RESTAURANT BOUCHE A OREILLE

    À propos

      This restaurant is specialised in home-made salmon and foie gras. Our menu is composed of ingredients from the market place (fresh vegetables), fresh fishes and organic cheeses.
      Touristic menu (€27): Snail cassolette and sweetbread with vegetables, Lands salad (foie gras, smoked breast of duck, cured ham, gizzards, quail eggs) or scallop charlotte with crayfish tails/ Norwegian skrei cod, cream of pumpkin, veal kidney with vin jaune or stuffed rump steak with cured ham and foie gras/ organic cheeses of “la fromagerie du Lac”/ Chocolate and hazelnut fondant, nougat with fig icing or mandarin gratin and sorbet.
      Traditional regional cuisine
      A refined setting, a warm dining room and sophisticated cuisine.

      • Spécialités : Lorraine, Regional French

      • Classements guides : Le Petit Fûté, Le Routard Hôtels Restos

      Informations pratiques

      • Services Functions, Catering
      Capacité
      • Number of restaurants 1
      • Number of covers 45

      Tarifs & paiement

      • Modes de paiement : Carte Bleue , French holiday vouchers, Cash

      Horaires

      Du 01/01/24 au 31/12/24
      • Lundi de 12:00 à 13:15
      • Mardi de 12:00 à 13:15
      • Jeudi de 12:00 à 13:15
        et de 19:00 à 20:15
      • Vendredi de 12:00 à 13:15
        et de 19:00 à 20:15
      • Samedi de 12:00 à 13:15
        et de 19:00 à 20:15
      • Dimanche de 12:00 à 13:00